Η νοημοσύνη και το μέλλον των παιδιών

Το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ) ανακοινώνει τη διοργάνωση δύο διαλέξεων / ανοικτών συζητήσεων με θέμα: "Η νοημοσύνη και το μέλλον των παιδιών", με εισηγητή τον καθηγητή Δρα Νίκο Λυγερό.
Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 19 Απριλίου 2005 και ώρα 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Λαϊκής Τράπεζας στη Λεμεσό (γωνία Αθηνών και Ν. Ξιούτα) και στο οίκημα της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Μακράσυκας (Λεωφόρος Γρίβα Διγενή) Λάρνακα την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2005 και ώρα 19.30.
Ο Δρ Νίκος Λυγερός είναι στρατηγικός σύμβουλος, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Λυών, επισκέπτης καθηγητής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διδάσκει Θεωρία Παιγνίων και Νευροεπιστήμες, επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θράκης, όπου διδάσκει Θεωρία Ομάδων και Σημασιολογία, καθηγητής προικισμένων παιδιών και δημιουργός τεστ ευφυίας. Ως ερευνητής κατέχει διάφορα παγκόσμια ρεκόρ στους τομείς της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Διακεκριμένος για την επικοινωνία που έχει με τα παιδιά, ειδικευμένος στην καθοδήγηση, τη συμβουλευτική αγωγή και τον επαγγελματικό προσανατολισμό μαθητών και γονιών, έχει συνεργαστεί με πολλά σχολεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο.


ΠΟΛΙΤΗΣ:09/04/2005 Σελ.: 60
Κωδ. άρθρου: 538100
From: http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=538100&-V=politis&-w=&-P
BACK  |  HOME  |  PRINT | © Copyright Εκδόσεις "ΑΡΚΤΙΝΟΣ" Λτδ